H Αberdeen 1-0 τη Brighton στο συγκινητικό testimonial του Langfield



Ο 35χρονος Jamie Langfield βοήθησε την Aberdeen να κερδίζει 1-0 τη Brighton δείχνοντας για ακόμα μια φορά την κλάση του, χάρη στην οποία συμπλήρωσε 10 χρόνια κάτω από τα δοκάρια των Dons.

Υστερεί μόνο σε συμμετοχές των δύο goalkeeper θρύλων της Aberdeen, Bobby Clark και Jim Leighton.
Ο  Clangers” (αυτό είναι το παρατσούκλι του στο Pittodrie) ήταν εντυπωσιακός και πραγματοποίησε σωρεία αποκρούσεων, σταματώντας μεταξύ άλλων 3 φορές τον Kazenga Lua Lua και δύο το Danny Holla.
Η Aberdeen πήρε τελικά τη νίκη με γκολ του Adam Rooney στο 75’ κι είναι κρίμα που βρέθηκαν μόλις 4.000 θεατές την Κυριακή στο Pittodrie.

O Langfield φίλησε συγκινημένος το χορτάρι του Pittodrie και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αυτό ήταν ίσως και το τελευταίο του παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια των Dons.
Mε το νεαρό Danny Ward βασικό και back-up το Scott Brown ο Jamie Langfield είναι πια συχνά εκτός αποστολής και με τη St Mirren να ενδιαφέρεται το σενάριο να εγκαταλείψει το Pittodrie είναι ιπο ορατό από ποτέ.
Θα είναι πάντως στην αποστολή της Aberdeen στο οκτάωρο ταξίδι το βράδυ της Τρίτης για το πρώτο ματς με την Kairat Alamny στο πλαίσιο του γ΄προκριματικού γύρου του Europa League.

ABERDEEN: Langfield (Brown 90), Logan (Considine 46), Shinnie (Quinn 46), Taylor (Jack 46), Flood (McLean 46), Rooney (Ross 85), Smith (Goodwillie 81), Robson (Storie 70), Pawlett (McGinn 70), Rose, Shankland (Wright 60). Subs not used: Culjak.

BRIGHTON: Stockdale; Bruno (Ward 76), Rea (Dallison 76), Dunk, Bong; Rosenior (Calderon 45), Ince (Kayal 45), Holla, LuaLua (Chicksen 76); O’Grady, Hemed (Colunga 45). Subs not used: Ankergren, Starkey

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.