Ευγνώμων στον Rodgers ο Armstrong

O μέσος της Celtic, Stuart Armstrong, παραδέχτηκε ότι οφείλει πολλά στον Brendan Rodgers που αναγέννησε την καριέρα του.
Ο 24χρονος μέσος έχει παίξει στις εθνικές κάτω των 19 και κάτω των 21 της Σκωτίας, αλλά όχι σε αυτή των ανδρών, παρότι είχε κληθεί το Μάιο του 2013 και τον Αύγουστο του 2015. Κλήθηκε μόλις για τρίτη φορά στην εθνική για τα ματς με τον Καναδά και τη Σλοβενία, έχοντας πολλές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του, κάτι που το οφείλει στον Brendan Rodgers, όπως τόνισε.
«Από τότε που ήρθε είχαμε μια άμεση συζήτηση για το πώς θέλει να κάνω τη δουλειά μου στη Celtic, μου έδωσε μεγάλη ώθηση και την ευκαιρία να επιστρέψω στους βασικούς παίζοντας στην αγαπημένη μου θέση, του οφείλω πολλά γιατί αναγέννησε την καριέρα μου» είπε για τον προπονητή του ο Armstrong, που επιστρέφοντας στον άξονα (ο Deila τον έβαζε να παίζει στα άκρα) έχει πετύχει 11 γκολ φέτος, με πιο πρόσφατο αυτό στο 1-1 της Κυριακής με τους Rangers.
«Ήμουν λίγο στα κάτω μου, ήταν ήρθε ο προπονητής και μου άλλαξε θέση, με έφερε στο κέντρο και δούλεψα σε αυτό, στην προπόνηση  και στα παιχνίδια, με γκολ και ασίστ» παραδέχθηκε ο Armstrong, για τον οποίο ο Rodgers είχε δηλώσει πριν 5 μήνες ότι άξιζε μια θέση στην εθνική Σκωτίας κι η κλήση του δικαιώνει και τους δύο.
«Είχα κληθεί στο παρελθόν δύο φορές, πρώτα όταν ήμουν στη Dundee και μετά στο ξεκίνημα της καριέρας μου στη Celtic, αλλά τραυματίσθηκα κι ήταν κάπως δύσκολο να το χωνέψω, μιας και δεν έχω παίξει στην εθνική και να βγω από την αποστολή λόγω τραυματισμού ήταν αρκετά απογοητευτικό» δήλωσε ο μέσος της Celtic σημειώνοντας: «Είναι μια περήφανη στιγμή για μένα και την οικογένεια μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος κι ανυπομονώ να συναντήσω τα υπόλοιπα παιδιά της εθνικής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.