Εθισμό στον τζόγο παραδέχτηκε ο Kyle Lafferty

Ο επιθετικός της Hearts, Κyle Lafferty, παραδέχτηκε δημόσια τον εθισμό του στον τζόγο, θέλοντας να παρακινήσει κι άλλους να κάνουν το ίδιο και να αναζητήσουν θεραπεία.
Πέρυσι στις 20 Φεβρουαρίου όταν έπαιζε στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Norwich City, ο Lafferty πόνταρε σε δύο αγώνες από τη La Liga, στο παιχνίδι της Real Betis με τη Sporting Gijon και της Celta Vigo με την Eibar. Το στοίχημα ήταν να σκοράρουν και οι 4 ομάδες, το κέρδισε, αλλά εισέπραξε κι ένα πρόσιμο 23.000 λιρών από την ομοσπονδία, αφού το στοίχημα απαγορεύεται σε επαγγλεματίες ποδοσφαιριστές.
«Το ήξερα ότι είναι ενάντια στους κανονισμούς να ποντάρω στο ποδόσφαιρο αλλά το έκανα, όταν έχεις εθιστεί θες να ποντάρεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω κι είχα ρευστό επάνω μου» δήλωσε ο Lafferty που παραδέχτηκε την πράξη του όταν κλήθηκε τον Αύγουστο από τον ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, για να απολογηθεί.
«Η τιμωρία μπορούσε να είναι χειρότερη» τόνισε ο Lafferty που περιμένοντας να έρθει η ώρα της απολογίας του φοβήθηκε μπήπως έχανε την ευκαιρία να παίξει με τη Βόρειο Ιρλανδία στα τελικά του Euro 2016.
«Φοβήθηκα για την καριέρα μου κι ο μόνος υπέυθυνος ήμουν εγώ» είπε ο Lafferty που απέδωσε τα εύσημα στην ομοσπονδία της Αγγλίας για τη στάση και τη βοήθεια της, τονίζοντας ότι βλέπει κάποιον για το πρόβλημα του στο Λονδίνο, κάθε μία ή δύο βδομάδες και συζητούν για καμιά ώρα για το πρόβλημα του τζόγου.
«Αυτός ήταν δειλός τρόπος αντιμετώπισης, να κάνεις ότι ζητάς βοήθεια και μετά από μιάμιση ώρα να ξαναπηγαίνεις στους book, καθώς γυρνάς σπίτι. Τώρα είμαι έτοιμος να παραδεχτώ τον εθισμό μου στον τζόγο» κατέληξε ο 30χρονος επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.