Πρόκριση-ξέσπασμα των Rangers, 5-0 την Queens

Οι Rangers επέστρεψαν στις νίκες, ύστερα από τρία ματς, επικρατώντας με ένα εμφατικό 5-0 της Queen of the South στο Ibrox και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του League Cup. Ιδανική επιστροφή στα γκολ για τον Martyn Waghorn που έκανε hat-trick στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Jason Holt άνοιξε το σκορ στο 33’ για τους γηπεδούχους που φάνηκε να ζορίζονται απέννατι στην πρωτοπόρο της Championship, αφού το πρώτο μέρος δεν είχε άλλο τέρματα. Οι Gers ξέσπασαν στο δεύτερο ημίχρονο περυχαίνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά. Ο Andy Halliday (φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού) έκανε το 2-0 στο 62’, αφού άλλαξε τη μπάλα πριν με το Barrie McKay και στο 63’ ο Martyn Waghorn έκανε το 3-0 τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Martyn Waghorn στο 71’ και hat-trick στο 83’ για τον επιθετικό των γηπεδούχων που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Iδανικό αποτέλεσμα -και για ψυχολογικούς λόγους- για τους Gers, με τον Martyn Waghorn να ξαναβρίσκει την επαφή του με τα δίχτυα, με τον πλέον εμφατικό τρόπο.
Η Queen of the South είναι αήττητη στην Championship κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη πρόκριση των Gers, όσο για τους Dumfries ήταν μόλις η τρίτη ήττα τους σε 13 ματς τη σεζόν που διανύουμε.
RANGERS: Gilks,Tavernier, Hill, Wilson, Hodson, Halliday, Holt (McKay 45), Kranjcar, Forrester (Crooks 72), Waghorn, O’Halloran (Miller 77).
QUEEN OF THE SOUTH: Robinson, Hamill, Marshall, Dowie, Brownlie, Anderson (Dykes 50), Millar, Lyle (Brotherston 69), Hilson, Dobbie, Jacobs (Pickard 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.