Στα ημιτελικά του League Cup η Morton, 2-1 τη Dundee Utd

Η Greenock Morton εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες της Dundee Utd, επικράτησε 2-1 και βρέθηκε στα ημιτελικά του League Cup.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24' με τον Jai Quitongo να στέλνει τη μπάλα να βρει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ του στη διοργάνωση. Το 2-0 έγινε στο 31’ με κεφαλιά του αρχηγού των γηπεδούχων, Thomas O'Ware μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ross Forbes κι οι 2.149 θεατές που βρέθηκαν στο Cappielow θεώρησαν ότι οι γηπεδούχοι θα πέρναγαν ένα εύκολο βράδυ. Αυτό που ήταν …εύκολο όμως ήταν το γκολ που δέχτηκαν στο 55’ από τον Nick van der Velden με τη Dundee United να μειώνει κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα κι η Morton βρίσκεται πια στα ημιτελικά του League Cup.
Ήταν το πρώτο ματς της Dundee Utd στο Cappielow, μετά από 20 χρόνια κι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά το Σάββατο, στο Tannadice αυτή τη φορά για την Championship.
MORTON: McNeil, O'Ware, Gunning, Doyle, Oliver (Tiffoney 90+3), Forbes, Oyenuga (McAleer 76), Lindsay, Russell, McDonagh, Quitongo (Nesbitt 81).
DUNDEE UNITED: Bell, Toshney, Dixon, Edjenguele, Van der Struijk (Donaldson 76), Murdoch, Spittal, Fraser (Murray 65), Smith, Obedayi (Coote 84), Van der Velden.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.