Με Miller οι Rangers, 1-0 την Progres Niedercorn

Οι Rangers νίκησαν με το φτωχό 1-0 την Progres Niedercorn του Λουξεμβούργου, χάρη σε ένα γκολ του Kenny Miller στο 37’, με την αναμέτρηση να μην αποδεικνύεται τόσο εύκολη όσο έδειχνε στα χαρτιά.
Ένα σχεδόν γεμάτο Ibrox είδε ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά από 6 χρόνια, με τρεις από τους 8 νεοαποκτηθέντες, τους Fabio Cordoso, Ryan Jack και Dalcio, να ξεκινούν για τους Gers. O Niko Kranjcar επ΄σεστρεψε μετά από 6 μήνες απουσίας κι ήταν από τους διακριθέντες των γηπεδούχων, φτάνοντας σχεδόν με το ξεκίνημα κοντά στο γκολ, με το σουτ του να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Λίγο αργότερα έχασε μία ακόμα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν τελικά να προηγηθούν με τον Kenny Miller. Ο Niko Kranjcar ήταν αυτός που έβγαλε την πάσα για να τελειώσει εξαιρετικά τη φάση ο βετεράνος επιθετικός στο 37’. Ο Fabio Cardoso έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ με κεφαλιά-ψαράκι, μετά από κόρνερ του Niko Kranjcar, όμως ο keeper των φιλοξενούμενων, Sebastian Flauss, κατάφερε να αποκρούσει. Η Niedercorn είχε ένα μακρινό σουτ του Max Watzka και μια εξαιρετική ευκαιρία με τον Alexander Karapetian, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο keeper των γηπεδούχων, Foderingham, απέκρουσε.
Οι Gers άξιζαν ένα δεύτερο γκολ, το 1-0 δείχνει φτωχό, φαντάζει πάντως αρκετό για να τους δώσει την πρόκρισηη, αρκεί να φανούν στοιχειωδώς σοβαροί στο Λουξεμβούργο.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Bates, Cardoso, Wallace, Jack, Miller, Holt (Candeias 59), Kranjcar (Rossiter 69), Dalcio, Waghorn (Morelos 77).
PROGRES NIEDERKORN: Flauss, Marques, Ferino, Karayer, Schneider (Fiorani 90), Lafon, S Thill, Watzka, O Thill (Vogel 81), Francoise, Karapetyan (Sully 86).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.