Aστειότητες για Marseille και Dembele

Σύμφωνα με το Sky Sports η Marseille είναι σε συζητήσεις με τη Celtic για τον
 Moussa Dembele με την ενδεχόμενη μεταγραφή να αγγίζει τα 20 εκατ.λίρες και την είδηση να ανακυκλώνεται και από άλλα μέσα στη συνέχεια.
Δείχνει και ακούγεται λογικό, όμως το γεγονός ότι ο νεαρός φορ είναι Γάλλος δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται να πάει σε μια ομάδα της χώρας του που τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημα.
Έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στη Celtic κι ο Brendan Rodgers έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να δοθεί παίκτης πριν τα προκριματικά του Champions League, πόσο μάλλον αν η Celtic περάσει στους ομίλους.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Dembele θα είναι πιθανότατα η Αγγλία, το ζητούμενο είναι πως προέκυψε κάτι τέτοιο που έφτασε να γίνει είδηση σε ένα μέσο όπως είναι το Sky Sports. H εξήγηση είναι απίστευτα απλή, η Marseille έφερε 1-1 σε φιλικό στο Ibrox κι η παρουσία της στη Γλασκώβη τροφοδότησε σενάρια, δεν αποκλείεται κάποιος να …διέρευσε το θέμα στο Sky Sports, όπως δεν αποκλείεται οι Γάλλοι να έκαναν μια απλή διερευνητική επαφή. Το όλο θέμα πάντως, έτσι όπως παρουσιάζεται, πιστεύουμε ότι δεν έχει καμία απολύτως βάση και μένει να φανεί αν θα δικαιωθούμε στο άμεσο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.