‘Αλωσαν το Dundee οι Staggies

Η Ross County νίκησε 2-1 μέσα στο Dens Park τη Dundee, κάνοντας την πρώτη τους νίκη σε πρεμιέρα μετά το 2010. Οι Jamie Lindsay και Christopher Routis πέτυχαν τα γκολ των Highlanders στο 35’ και το 61’ για να μειώσουν οι γηπεδούχοι με τον Jack Hendry στο 86’.
Μία αλλαγή έκανε ο Neil McCann στην ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο ντέρμπι του Dundee την περασμένη Κυριακή, με τον Paul McGowan να δίνει τη θέση του στον Randy Wolters.
Δύο αλλαγές για τη Ross County, στην ενδεκάδα του League Cup κόντρα στην Arbroath, με τους τιμωρημένους Jim O'Brien και Craig Curran, να δίνουν τη θέση τους στους Christopher Routis και Jamie Lindsay.
Το επιθετικό σχήμα των Staggies αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, η County πίεσε για το γκολ και το βρήκε στο 35’ με βολίδα του Jamie Lindsay έξω από την περιοχή.
Ο τραυματισμός του φορμαρισμένου Sofien Moussa, που αποχώρησε στο 51’ αύξησε τα προβλήματα της Dundee που δέχτηκε ένα δεύτερο γκολ δέκα λεπτά αργότερα. Ο Christopher Routis έκανε με κεφαλιά το 0-2 στο 61’ και το ματς φάνηκε να τελειώνει. Είχε όμως ακόμα μισή ώρα κι οι γηπεδούχοι δεν ήταν διατεθειμένοι να το παρατήσουν. Μείωσαν στο 86’ με κεφαλιά του Jack Hendry, μετά από σέντρα του Scott Allan, κι άγγιξαν την ισοφάριση στο τέλος, όταν το σουτ του -αρχηγού της ομάδας- Darren O'Dea έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στις 10 τελευταίες πρεμιέρες πρωταθλήματος για τη Dundee, ενώ η Ross County είχε να κερδίσει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος από το 2010.
DUNDEE: Bain, Kerr, Waddell (Ηendry 45) O'Dea, Holt, O'Hara, Kamara, Allan, Deacon, Wolters (McGowan 67), Moussa (El Bahktaoui 51).
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Kelly, Davies, Naismith, Chow, Routis (van der Weg 73), Lindsay, Gardyne (Tumilty 82), Dow, Schalk (Mikkelsen 75).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.