Συνεχίζει με McPake η Dundee


Ο James McPake είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Dundee κι αποκάλυψε ότι οι Gordon Strachan και Jimmy Nicholl είναι αυτοί που τον έπεισαν να δεχτεί.
Ο Nicholl άφησε το πόστο του στη St Mirren για να γίνει βοηθός του McPake, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό Gordon Strachan να αναμένεται να έρθει σε ρόλο συμβούλου.
Ο McPake πήγε το 2014 στη Dundee κι έκλεισε εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2018, μετρώντας 50 παιχνίδια και 4 γκολ, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός. Τον Γενάρη του 2018 που κρέμασε τα παπούτσια ανέλαβε προπονητικό πόστο στην ακαδημία της ομάδας, ο φετινός υποβιβασμός της ομάδας έφερε την απόλυση του προπονητή της πρώτης ομάδας, Jim McIntyre, και ο McPake πήρε τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη St Mirren.
Από σήμερα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των Dark Blues αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να επαναφέρει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, John Nelms, αναφέρθηκε στη συμβολή του Gordon Strachan στην απόφαση της ομάδας τονίζοντας: «O Gordon είναι μεγάλος, μιλήσαμε με 5-6 ανθρώπους που μας συμβούλεψαν, όμως ο Gordon μας αφιέρωσε πολύ χρόνο και μας συμβούλεψε σε πολλά πράγματα. Λατρεύει το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο και ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις του, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον ακούσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.