Αberdeen-Fola Esch (preview)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την Aberdeen, κόντρα στη Fola Esch του Λουξεμβούργου για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, με τους Dons να είναι –δικαιολογημένα- το απόλυτο φαβορί. Ο Νial McGinn δεν αποκλείεται να είναι στο βασικό σχήμα, πέντε μέρες μετά τη λήξη των υποχρεώσεων του με τη Βόρειο Ιρλανδία στο Euro 2016.
Οι Kenny McLean και Jonny Hayes προπονήθηκαν την Τρίτη κι είναι διαθέσιμοι, ο Ash Taylor αναμένεται να είναι έτοιμος, με τον Callum Morris να είναι –πιθανότατα- ο μοναδικός απών.
Οι νεοπακτηθέντες goalkeepers Joe Lewis και Neil Alexander και ο Anthony O'Connor δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους Dons.
H Fola Esch τερμάτισε 2η πέρυσι στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου, τον περασμένο Ιούλιο πάντως είχε αποσπάσει 1-1 στην Κροατία από την Dinamo Zagreb παρότι βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες. Έχασε εύκολα στη ρεβάνς έδειξε όμως ότι διαθέτει αξιόλογο σύνολο κι ίσως το πρώτο ματς να μην είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται για την ομάδα του Derek McInnes.
Σε περίπτωση πρόκρισης (οτιδήποτε άλλο θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη) η Aberdeen θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού FK Ventspils-Vikingur.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.