Ηearts-FC Infonet (preview)

H Ηearts υποδέχεται την Infonet από την Εσθονία στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Πρώτο επίσημο ματς για τους Jampos που θα προσπαθήσουν να μπουν στους ομίλους της διοργάνωσης, κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Perry Kitchen που μόλις τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Copa America με την εθνική των Η.Π.Α. μπαίνει κατευθείαν στην αποστολή, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο νεαρός Jack Hamilton, μετά την αποχώρηση του Neil Alexander. Δεν αποκλείεται να κάνουν το ντεμπούτο τουυς οι Robbie Muirhead, Conor Sammon και Faycal Rherras, με το Paul Gallacher να είναι ο αναπληρωματικός goalkeeper.
O Robbie Neilson τόνισε ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμοι, οι Εσθονοί πάντως έχουν 17 ματς
πρωταθλήματος στα πόδια τους κι είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Πήραν ρεπό για να προετοιμαστούν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που σημαίνει ότι δεν έχουν παίξει από τότε που έγινε η κλήρωση, όμως ο βαθμός ετοιμότητας είναι το μεγάλο τους ατού.
Ο Neilson έχει μόνο σε DVD την Infonet τονίζει πάντως ότι δε θα την υποτιμήσει, ενώ ο επιθετικός των Εσθονών, Vladimir Voskoboinikov, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ήρθε στο Εδιμβούργο για να κάνει τα …Ball Boys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.