Δεν ενδιαφέρει το Rodgers η εθνική Αγγλίας

Μετά το κάζο του Euro 2016 και την ήττα από την Ισλανδία ο Roy Hodgson παραιτήθηκε από την εθνική Αγγλίας και το όνομα του νέου τεχνικού της Celtic, Brendan Rodgers, βρέθηκε μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο των Άγγλων. Ο Boρειοϊρλανδός τεχνικός που ήταν μέχρι τον Οκτώβριο στη Liverpool in και το Μάιο ανέλαβε τη Celtic δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση.
«Mόλις πήρα τη δουλειά των ονείρων μου, στην ομάδα που υποστήριζα όλη μου τη ζωή, θα είμαι στη Celtic το μόνο σίγουρο, δεν έχω δώσει ούτε καν το πρώτο μου παιχνίδι» δήλωσε ο Rodgers τονίζοντας:
«Φαντασθείτε εγώ ως οπαδός της Celtic να φύγω από την ομάδα. Είναι κολακευτικό να με συνδέουν με την εθνική Αγγλίας, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο τη μια είσαι στα πάνω σου και την άλλη στα κάτω σου, είμαι ήδη απασχολημένος με το τι θα κάνω στη Celtic» κατέληξε ο Rodgers λέγοντας ότι η εθνική Αγγλίας χρειάζεται να βρει ταυτότητα ενώ παραδέχτηκε ότι η πίεση είναι τεράστια για τους παίκτες και τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας όπως και οι προσδοκίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.