Μotherwell-Patrick Thistle (preview)

Mετά την άδικη ήττα από τη Dundee με 2-0, οι Steelmen εξακολουθούν να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και τώρα κινδυνεύει με τιμωρία και το τεχνικός τους, Mark McGhee. Oι Steelmen μετρούν 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια τους κι η διακοπή μόνο καλό μπορεί να τους έκανε. Οι Lee Lucas, Steven Hammell και Joe Chalmers ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους κι είναι έτοιμοι, όμως ο Carl McHugh δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν το Γενάρη.
H Μotherwell έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά στα 16 τελευταία ματς πρωταθλήματος (από το τέλος της περασμένης σεζόν)), ενώ δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια, αν και στο ματς με τη Dundee σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε άδικα. Δεν έχει όμως χάσει ποτέ εντός έδρας από την Patrick Thistle στην Premiership μετρώντας 6 νίκες και 4 ισοπαλίες.
H Thistle θα έχει στη διάθεση της τον Steven Lawless, ένα μήνα μετά την εγχείρηση κήλης στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο keeper, Tomas Cerny, ίσως είναι στον πάγκο, όμως ένας άλλος keeper, ο Ryan Scully παραμένει εκτός μάχης, όπως και οι Mustapha Dumbuya, Stuart Bannigan και Gary Fraser.
Η Thistle έχει κερδίσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Premiership, δεν έχει κερδίσει ποτέ 3 σερί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.