O 13χρονος Dembele θα παίξει και με την Αγγλία

Ο τρομερός πιτσιρικάς της Celtic, Karamoko Dembele, μετά τη φανέλα της Σκωτίας θα φορέσει και αυτήν την Αγγλίας, δείχνοντας ότι αυτός και -κυρίως- η οικογένεια του δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το ποδοσφαιρικό του μέλλον του σε διεθνές επίπεδο. Ο 13χρονος Dembele, που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ταλέντο του, έκανε το ντεμπούτο του στην εθνική κάτω των 16 της Σκωτίας στο 2-2 με την Ουαλία για το Victory Shield, τώρα όμως θα φορέσει και τη φανέλα της κάτω των 16 της Αγγλίας. 
Ο μικρός Dembele ανέβασε μια φωτογραφία του στο Instagram από προπόνηση της Αγγλίας γράφοντας «Xαίρομαι που επιλέχθηκα από την Αγγλία για τα ματς με την Τουρκία το Δεκέμβριο.»
Γεννημένος στο Λονδίνο ο Dembele, που θα γίνει 14 το Φεβρουάριο έχει δικαίωμα να παίξει και με την Αγγλία, αλλά και με την Ακτή Ελεφαντοστού λόγω καταγωγής. Μπορεί να φορέσει τη φανέλα και των 3 ομάδων σε επίπεδο νέων, όμως αυτή που θα φορέσει σε επίπεδο ανδρών είναι αυτή που θα καθορίσει την ποδοσφαιρική του υπηκοότητα. Έχει ακόμα χρόνια μπροστά του, με την μάχη της Αγγλίας και της Σκωτίας για το ταλέντο του να έχει ανάψει για τα καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.