Πήρε τα πάνω της η Dundee, 2-0 τη Motherwell

H Dundee έκανε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας 2-0 της Motherwell και ξεκόλλησε από το βυθό της βαθμολογίας, όμως οι Steelmen έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται αφού τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 0-0.
Η Motherwell ξεκίνησε καλύτερα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με τον Scott McDonald να φτάνει δύο φορές κοντά στο γκολ, ενώ το σκορ θα μπορούσε να ανοίξει και από τους Lionel Ainsworth. Τελικά η Well σκόραρε, αφού στη σέντρα σουτ του Scott McDonald ο keeper της Dundee, David Mitchell, αιφνιδιάστηκε, έκανε πίσω βήματα και …τρακάροντας με το δοκάρι μπλόκαρε τη μπάλα, καθαρά μέσα στο τέρμα. Το γκολ όμως δε μέτρησε, κι όχι μόνο αυτό αλλά στο 40’ οι Steelmen βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο Cammy Kerr έδωσε στον 19χρονο Craig Wighton που έπιασε το σουτ, ο Craig Samson απέκρουσε αλλά ο keeper της Motherwell δεν μπόρεσε να κρατήσει τη μπάλα κι ο Cammy Kerr έκανε από κοντά το 1-0. 
Η Dundee ήταν καλύτερη στη συνέχεια κι έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ στο 80’ με το νεαρό Wighton να είναι πάλι ο δημιουργός. Ο 19χρονος επιθετικός έδωσε στον Marcus Haber που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με δυνατό σουτ.
Δεύτερη σερί νίκη -και πρώτη εντός έδρας- για την ομάδα του Paul Hartley, που έπιασε στη βαθμολογία Motherwell και Hamilton. Ξεκόλλησε από το βυθό της βαθμολογίας ρίχνοντας εκεί τη Ross County, που υποδέχεται αύριο τους Rangers.

DUNDEE: Mitchell, Holt, Vincent, O'Dea, Hateley, McGowan, Gadzhalov, Kerr, Wighton, Haber, Gomis (Williams).
MOTHERWELL: Samson, Tait, Hammell (, McMillan 45), Heneghan, McManus, Ainsworth (Thomas 59), Moult, Cadden, Lasley (MacLean 59), Clay, McDonald.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.