Χάρηκε με την απόδοση του Roberts o Guardiola

O Patrick Roberts άνοιξε το σκορ για τη Celtic στο 1-1 με την Manchester City, από την οποία είναι δανεικός στους Bhoys, αφού στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο. Ο τεχνικός της City, Pep Guardiola, ήταν ικανοποημένος από την απόδοση του παίκτη που θα έχει στη διάθεση του τη νέα σεζόν δηλώνοντας: «Έχει προοπτική, χάρηκα με την εμφάνιση του, θα μιλήσουμε για το μέλλον του στο τέλος της σεζόν, γνωρίζουμε την ποιότητα του, αλλά η απόφαση δεν έχει να κάνει με ένα παιχνίδι αλλά με μία σεζόν.»
Ο 19χρονος Roberts πήγε στη City από τη Fulham in τον Ιούλιο του 2015 αντί του ποσού των 12 εκατομ.λιρών. Δόθηκε δανεικός για 18 μήνες στη Celtic τον περασμένο γενάρη και από το τότε έχει σημειώσει 10 γκολ πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.
«Είναι μεγάλο ταλένο και στο σωστό μέρος αυτή τη στιμγή της καριέρας του, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα στη Manchester City. Θα επιστρέψει το καλοκαίρι κι ο Pep με το προσωπικό του θα τον δει από κοντά, αλλά νομίζω ότι θα είναι ικανοποιημένοι με αυτά που έχουν δεί» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.