Rodgers: «Aπογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε»

Η Celtic ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις της στο Champions League φέρνοντας 1-1 στο Manchester με τη γηπεδούχο City.
Σε έναν δύσκολο όμιλο, η Celtic έχασε δύο φορές από τη Barcelona και μία από την Borussia Monchengladbach με την οποία έφερε ισοπαλία στη Γερμανία, ενώ μετρά δύο ισοπαλίες απέναντι στη Manchester City.
«Αντιμετωπίσαμε υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το επίπεδο μας ήταν καλό, πολύ καλό» δήλωσε ο Rodgers τονίζοντας: «Δεν χάσαμε στα δύο ματς με τη City, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Αυτό βάζει τα πρότυπα στα οποία πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα Σκωτίας και να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά της επόμενης σεζόν.»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο τεχνικός της Celtic απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του τονίζοντας: «Πιέσαμε, αναγκάσαμε τη City να παίξει με πολλές βαθιές μπαλιές, κερδίζαμε τη μπάλα και χτίζαμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία, ενέργεια και ποιότητα σε υψηλό επίπεδο κι είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε.» Ο Rodgersπιστεύει ότι η Celtic θα είναι δυνατότερη την επόμενη σεζόν, αν φτάσει στη φάση των ομίλων, υπάρχει όμως πολύ δρόμος ακόμα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν σημεία στα οποία η ομάδα του μπορεί να βελτιωθεί και θα είναι καλύτερη σε 6-8 μήνες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.