H Killie το ξανάκανε στο Perth, 2-0 τη St Johnstone

H Kilmarnock νίκησε ξανά τη St Johnstone μέσα στο McDiarmid Park, αυτή τη φορά με 2-0 και φρέναρε τους Saints, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ήττες των Hearts και Rangers.
Ο τεχνικός των Saints, Tommy Wright, έκανε δύο αλλαγές από το προηγούμενο ματς της ομάδας του, αφού δεν είχε δύο μέσους στη διάθεση του, τον Callum Davidson που τραυματίσθηκε και τον Liam Craig που ήταν τιμωρημένος. Στη θέση τους ξεκίνησε τον αμυντικό Tam Scobbie και τον Chris Kane αλλάζοντας και το σύστημα των γηπεδούχων.
Μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Kilmarnock, με τον Scott Boyd να παίρνει τη θέση του Stevie Smith στην άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με ασύλληπτη βολίδα του Rory McKenzie από τα 32 μέτρα και παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο ημίωρο με τον Sean Longstaff όμως ο goalkeeper των Saints, Zander Clark, κατάφερε να αποκρούσει. Η St Johnstone είχε την κατοχή στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει, η Kilmarnock έδειχνε πάντα πιο επικίνδυνη και διπλασίασε τα τέρματα της στο 71’ με κεφαλιά του Conor Sammon μετά από σέντρα του Greg Taylor. Η St Johnstone συνέχισε να έχει μια άκαρπη υπεροχή χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα την Killie που νίκησε και στην τρίτη σερί επίσκεψη της στο McDiarmid Park. Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Lee McCulloch που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, με την Kilmarnock να παραμένει στην 8η θέση. Η St Johnstone έχασε μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην 4η θέση, μετά την ήττα της Hearts με 2-0 στο Firhill από την Partick Thistle.

ST JOHNSTONE: Clark, Shaughnessy, Anderson, Scobbie (Coulson 73), Foster, Alston (Thomson 82), Millar (Paton 59), Wotherspoon, Easton, MacLean, Kane.
KILMARNOCK: Woodman, Dicker, Ajer, Scott Boyd, Hendrie, McKenzie, Longstaff (Martin Smith 90+3), Jones, Taylor, Sammon, Kris Boyd. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.