Με Doolan ξανά οι Jags, 2-0 τη Hearts

 O Kris Doolan σημείωσε το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία ματς της Partick Thistle, οδηγώντας τους Jags σε νίκη με 2-0 επί της Hearts.
Tα δύο γκολ που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στο 2-0 επί της Hamilton, του έδωσαν θέση βασικού κι έτσι ο Kris Doolan ήταν στο αρχικό σχήμα, με τους Chris Erskine και Niall Keown να είναι οι άλλες αλλαγές που έκαναν οι Jags, παίρνοντας τη θέση των Stevie Lawless, Ade Azeez και David Amoo.
Ο Ian Cathro έκανε δύο αλλαγές στην ομάδα που έχασε 3-1 από τη Hibernian την Τετάρτη στο Easter Road, με τους Rory Currie και Krystian Nowak να παίρνουν τη θέση των Perry Kitchen και Malaury Martin. Υπήρξε και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον βετεράνο αμυντικό Aaron Hughes να τραυματίζεται και τη θέση του να παίρνει ο Faycal Rherras που προοριζόταν για αναπληρωματικός. H Ηearts έδειξε να ξεκινά καλά, βρέθηκε όμως πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, όταν ο Lennard Sowah (που τοποθετήθηκε από τον Cathro στο κέντρο της άμυνας αντί στο αριστερό άκρο που είναι η φυσική του θέση), σε μια τραγική κεφαλιά αντί να διώξει τη μπάλα την έστρωσε στον Kris Doolan που «εκτέλεσε» εξ’ επαφής τον keeper Jack Hamilton πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια των Jags. O Doolan είχε στο 43’ μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Jack Hamilton, κατάφερε να αποκρούσει. Στο 61’ η Hearts έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Isma Goncalves έχασε την ψυχραιμία του κάνοντας ένα σκληρό τάκλιν στον Christie Elliott για να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Ακόμα πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων που σφράγισαν τη νίκη τους στο 72’. Ο κεντρικός αμυντικός της Thistle, Liam Lindsay, βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο κοντρόλ έστειλε με βολίδα τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Ήταν το έβδομο φετινό γκολ του αμυντικού των Jags και το τέλος κάθε ελπίδας ανάκαμψης για τους Jampos στο ματς.
Τρίτη σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο για τους γηπεδούχους, που είναι ένα βαθμό πίσω από την 6η Dundee, ενώ η Hearts έφτασε τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
PARTICK THISTLE: Cerny, Dumbuya (Elliott 51), Lindsay, Devine, Keown, Booth, Osman, Barton, Erskine (Lawless 76), Edwards Doolan (Azeez 83).
HEARTS: Hamilton, Struna, Rherras (El Ouriachi 81), Aυλωνίτης, Sowah, Nowak, Tζιόλης, Djoum, Walker (Nicholson 43), Currie (Bikey 58), Goncalves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.