«Φάσκελο» από ημίχρονο, Motherwell-Dundee 1-5

Η Dundee διέσυρε την άμυνα-σουρωτήρι της Motherwell, κερδίζοντας 5-1 μέσα στο Fir Park, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο το ημίχρονο.
Ο Zak Jules πήρε τη θέση του Stephen στο κέντρο της αμυνας της Motherwell, ενώ ο Keith Lasley ξεκίνησε αντί του Carl McHugh στα χαφ, στις δύο αλλαγές που έκανε ο McGhee από το προηγούμενο παιχνίδι των Steelmen.
H κακή μέρα φάνηκε από το πρωί για τους γηπεδούχους με τον αμυντικό Zak Jules να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 7’. Οι Steelmen φάνηκε να συνέρχονται από το αυτογκόλ στο 22’ όταν ο  Louis Moult έκανε το 1-1 όμως η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Στο 26’ ο Mark O'Hara έστειλε σέντρα στο πίσω δοκάρι στον Marcus Haber που κοντρόλαρε με το στήθος κι έκανε από κοντά το 1-2, για να σκοράρει ξανά στο 32’ κάνοντας το 1-3. Ακολούθησαν δύο γκολ από τον Craig Wighton, με σουτ στο 34’ και με κεφαλιά στο 46’ και το ημίχρονο έκλεισε με το εντυπωσιακό 1-5 για τους φιλοξενούμενους.
H Dundee χαλάρωσε στο δεύτερο μέρος, η Motherwell έδειχνε καλύτερη κι έκανε φάσεις, με τον Craig Clay να νικιέται δύο φορές από τον keeper των φιλοξενούμενων, Scott Bain και τους Chris Cadden κι Ojamaa να έχουν κάποια καλά σουτ χωρίς αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης έγινε  δεκτό με αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των γηπεδούχων κι όχι άδικα, αφού οι Steelmen έχουν δεχτεί τώρα 17 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια τους και παραμένουν μόλις 3 βαθμούς πάνω από την ουραγό Hamilton. Η εντυπωσιακή Dundee διατηρήθηκε στην πρώτη εξάδα, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της φετινής Premiership.

MOTHERWELL: Samson, McMillan, Heneghan, Jules, Chalmers (Frear 62), Cadden, McHugh, Clay, Pearson, McDonald, Moult.
DUNDEE : Bain, Kerr, Etxabeguren Leanizbarrutia, O'Dea, Holt, O'Hara (Williams 63), Vincent, McGowan, Wighton (El Bakhtaoui 88), Haber, Ojamaa (Hateley 83). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.