Mεγαλύτερο επίτευγμα το double treble από το περσινό αήττητο της Celtic

O -πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας και παλιός προπονητής της Celtic- Gordon Strachan πιστεύει ότι το να κάνει δεύτερη σερί σεζόν treble η Celtic, είναι ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα από το περσινό της αήττητο treble.
«Eίναι πολύ πιο δύσκολα φέτος για τη Celtic, o Neil Lennon έκανε καλύτερους τους Hibs, oι Rangers είναι καλύτεροι φέτος κι οι δυό τους έχουν κάνει δυσκολότερο το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Strachan που πήρε τρία σερί πρωταθλήματα με τη Celtic.
O Brendan Rodgers ξαναπήρε το League Cup, έχει αγκαλιάσει τον τίτλο, έχει ουσιαστικά πάρει τα δύο από τα τρία τρόπαια που κέρδισε πέρυσι στην απίστευτη αήττητη σεζόν της Celtic, πρώτη του στον πάγκο των Bhoys.
H Celtic όμως φέτος δεν είναι αήττητη, μετά από ένα σερί 69 αγώνων συνετρίβη με 4-0 στο Εδιμβούργο από τη Hearts, ενώ έχασε 1-0 και τον Φεβρουάριο από την Kilmarnock του Steve Clarke.
Ο Strachan αναφέρθηκε στις δύο αυτές ήττες προσθέτοντας: «Πέρυσι είχαν πολλούς παίκτες στο απόγειο της φόρμας τους, φέτος οι Moussa Dembele και Leigh Griffiths ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αν τα βάλετε όλα αυτά μαζί, καταλαβαίνετε ότι θα είναι ένα φανταστικό επίτευγμα να κάνει και φέτος το treble η Celtic, αφού έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση αυτή τη σεζόν.»
Οι δηλώσεις του Strachan έγιναν ενόψει του Κυριακάτικου ημιτελικού κυπέλλου της Celtic με τους Rangers, ένα ματς που φαντάζει ως το …προτελευταίο, αλλά και το δυσκολότερο εμπόδιο, της ομάδας του Rodgers για ένα double treble.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.