Γκρινιάζουν για το πρόγραμμα Killie και Hearts

Το πρόγραμμα των 5 τελευταίων αγωνιστικών έχει δυσταρεστήσει Kilmartnock και Hearts, με τις δύο ομάδες να ανήκουν στην πρώτη εξάδα. Και οι δύο ομάδες θα πάνε για τρίτη φορά στην έδρα των Rangers, εξαιτίας της ανισορροπίας του προγράμματος.
«18 εντός και 20 εκτός έδρας ματς» τόνισαν οι υπεύθυνοι της Hearts σημειώνοντας ότι οφείλεται στο «ανισορροπημένο σύστημα που έχουν επιλέξει να ακολουθούν οι ομάδες της SPFL
Η Kilmarnock δήλωσε ότι συμμερίζεται τον εκνευρισμό των οπαδών της και τους ευχαριστεί για τη στήριξη τους.
Ο διαχωρισμός σε εξάδες (με τις 6 πρώτες ομάδες να παίζουν μεταξύ τους στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ οι τελευταίες έξι αντιμετωπίζαν η μία την άλλη) μετά από 33 ματς πρωτοεμφανίστηκε τη σεζόν 2000-2001, τα προβλήματα στο πρόγραμμα όμως δε λείπουν.
Η λίγκα απέφυγε να ξεκινήσει με ένα παιχνίδι Celtic-Rangers, η Kilmarnock όμως αν νικήσει τη Hamilton το Σάββατο πλησιάζει στους 4 βαθμούς την 4η Hibernian και το πρόγραμμα δεν την ευνοεί για να κυνηγήσει κάτι παραπάνω.
«Σε έναν ιδανικό κόσμο κάθε ομάδα θα έπαιζε 19 ματς στην έδρα της και 19 εκτός, όμως όμως εξαιτίας της δομής αυτού του πρωταθλήματος αυτό δεν είναι πάντα εφικτό» ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Hearts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.