Δεν ξέχασε Queen’s Park και Dundee Utd o Robertson

Η Liverpool είναι στα ημιτελικά του Champions League μετά από 10 χρόνια, με τον Andy Robertson να είναι από τους πρωταγωνιστές της τη φετινή σεζόν, όμως ο Σκωτσέζος αμυντικός δεν ξέχασε τις ομάδες από τις οποίες πέρασε στη Σκωτία.
«Για να είμαι ειλικρινής φαντάζει να έχει περάσει πολύ καιρός από τις μέρες μου στην Queens Park, μπροστά σε λίγο κόσμο σε ένα άδειο Hampden» δήλωσε ο αριστερός μπακ της Liverpool στον Neil Cameron της “Herald” συμπληρώνοντας:
«Πραγματικά φαντάζει σαν παλιά ιστορία, αλλά άκου, πάντα θα θυμάμαι από πού προήλθα. Δεν θα ξεχάσω τι έκαναν οι άνθρωποι για μένα γιατί τίποτα δεν μπορείς να καταφέρεις μόνος σου. Τίποτα από αυτά που έγιναν δεν αλλάζει αυτό που είμαι και από πού προήλθα.»
Από τους αγαπημένους pia παίκτες των φίλων της Liverpool ο Robetson δήλωσε μετά τη νίκη με 2-1 επί της Manchester City στη ρεβάνς του προημιτελικού του Champions League«Η Queens Park είναι αυτή που μου έδωσε τα βασικά στην καιρέρα μου, είναι από εκεί που όλα ξεκίνησαν για μένα κι έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Toυς χρωστώ τόσα πολλά και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην Queens Park γιατί χωρίς αυτούς μπορεί να μην ήμουν εδώ απόψε. Είναι καλοί άνθρωποι σε αυτό το σύλλογο κι είχαν μεγάλη επίδραση πάνω μου. Το ίδιο ισχύει και για τη Dundee United. Με πήγαν στην Premier League, και μπορεί να ήταν ένα ρίσκο από μέρους τους, αλλά μου έδωσαν τη δυνατότητα να παίξω σε μεγαλύτερο επίπεδο και να δείξω τι μπορεί να κάνω. Αυτή είναι η καλύτερη νύχτα στην καριέρα μου κι ελπίζω για κανα δυό ακόμα στα ημιτελικά.»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.