Πρόταση γάμου στο μαιευτήριο ο Σαρρής

Ο Γιώργος Σαρρής έγινε μπαμπάς κι έκανε μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στο μαιευτήριο. Ο αμυντικός της Hamilton συνεννοήθηκε με το προσωπικό του μαιευτηρίου, να ντύσουν τη νεογέννητη Nancy με ένα φορμάκι που έγραφε «Μαμά θα παντρευτείς τον μπαμπά μου;»
«Ήμουν πολύ νευρικός όσο η Μαρία ήταν στη μονάδα νεογνών, λόγω της γέννησης του μωρού και της πρότασης που θα έκανα» αποκάλυψε ο Έλληνας αμυντικός συμπληρώνοντας: «Όταν έμαθα ότι όλα πήγαν καλά συνεννοήθηκα με το προσωπικό κι ήταν όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν.»
Η πρόταση γάμου έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο του Wishaw, με τις νοσοκόμες και τις μαίες να κάνουν ότι μπορούν για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Σαρρή, ενθουσιασμένες με την ιδέα.
«Ήταν τόσο ρομαντικό, όλα τα χρόνια που είμαι στο μαιευτήριο δεν έχω δει κάτι παρόμοιο, ήταν πολύ συγκινητικό για τη Μαρία και το Γιώργο και αρκετοί από εμάς δάκρυσαν» είπε η Ann Brockett, που ήταν βοηθός περίθαλψης, συγκινημένη από το περιστατικό.
Η Μαρία με το Γιώργο είναι 6 χρόνια μαζί και μετακόμισαν το 2016 στη Σκωτία, μετά τη μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού στη Hamilton.
«Ήταν πολύ συγκινητικό, να ξέρω ότι η κόρη μου είναι καλά και να την κρατώ στα χέρια, ήμουν στην κορυφή του κόσμου, μετά πρόσεξα τι έγραφε το φορμάκι. Κοιτώ και βλέπω το Γιώργο γονατιστό με ένα δαχτυλίδι στο χέρι. Ξανάρχισα να κλαίω και μόλις που κατάφερα να πω το ναι» δήλωσε η Μαρία.
«Ήταν υπέροχο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσο ζώ και το ίδιο όλο το προσωπικό που βοήθησε τη Nancy να έρθει στον κόσμο κι έκαναν εφικτή την πρόταση γάμου» δήλωσε η υπεύθυνη της πτέρυγας, Susan Clements, προσθέτοντας: «Στα 34 χρόνια μου ως μαία, δεν έχω δει ποτέ μπαμπά να κάνει πρόταση σε μαμά στο μαιευτήριο.»
Η Hamilton αντιμετωπίζει αύριο στο Fir Park τη Motherwell στο μεγάλο ντέρμπι του Lanarkshire, το πιθανότερο είναι ότι ο Γιώργος Σαρρής θα είναι στην αποστολή και στο βασικό σχήμα, το σίγουρο είναι ότι -αν παίξει- θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο γήπεδο ως ένας ευτυχισμένος μπαμπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.