Στη 2η θέση οι Gers, 2-0 την Aberdeen

Mε γκολ των Alfredo Morelos στο 31’ και James Tavernier (με πέναλτι) στο 77’ οι Rangers νίκησαν 2-0 την Aberdeen κι ανέβηκαν στη 2η θέση, αφού ισοβαθμούν με τους Dons αλλά έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Οι Rangers κυριάρχησαν στο ξεκίνημα κι έφτασαν κοντά στο πρώτο γκολ στο 12’ με τον Josh Windass να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και τον Alfredo Morelos να χάνει μια ευκαιρία στο 20’.
Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η αντίδραση των Dons με τον Gary Mackay-Steven, σε επίκαιρη θέση όμως ο goalkeeper Wes Foderingham με γρήγορη έξοδο έκλεισε τη γνωία κι απέκρουσε. Κρίσιμη φάση καθώς τρία λεπτά αργότερα οι Gers άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Morelos μετά από σέντρα του James Tavernier. Η Aberdeen άγγιξε την ισοφάριση όμως και πάλι ο Foderingham αντέδρασε σωστά σταματώντας τον Kenny McLean.
OΙ Rangets έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Morelos πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, για να έρθει τελικά το δεύτερο γκολ με πέναλτι.
Το κέρδισε ο Josh Windass στο 75’ όταν έπεσαν πάνω του ο Anthony O'Connor και ο keeper Joe Lewis με τον δεύτερο να τραυματίζεται στη φάση και να δίνει τη θέση του στον Danny Rogers. Δύο λεπτά αργότερα ο James Tavernier εκτέλεσε το πέναλτι κάνοντας το 2-0, που έμεινε μέχρι το τέλος αφού ο Foderingham ήταν ανίκητος σταματώντας στο τελευταίαο δεκάλεπτο τους Adam Rooney (δύο φορές), Dom Ball και Graeme Shinnie.
Η δεύτερη θέση είναι τώρα των Gers, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν και τη διαφορά τερμάτων να ευνοεί τους Rangers που επέστρεψαν με ιδανικό τρόπο μετά τη χειμερινή διακοπή.

RANGERS: Foderingham, Tavernier, Bates, Martin, John, Holt, Goss, Candeias (90+5), Windass (Halliday 89), Murphy,  Morelos (Cummings 70).
ABERDEEN: Lewis (Rogers 80),  Logan, O'Connor, McKenna, Considine, Shinnie, McLean, Stewart (McGinn 59), Christie, Mackay-Steven (Ball 75), Rooney.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.