Hearts-Rangers (preview)

Η Hearts υποδέχεται τους Rangers στο Tynecastle και θέλει τη νίκη που θα τη φέρει στη 2η θέση, αφού θα ισοβαθμήσει με τους Gers, έχοντας όμως καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Robbie Neilson στον πάγκο των γηπεδούχων, με τον 36χρονο τεχνικό να βρίσκεται από χθες σε συζητήσεις με τους MK Dons. O Neilson θα έχει στη διάθεση του τον δεξιό μπακ, Callum Paterson, που ξεπέρασσε τον τραυματισμό του, με τον εξτρεμ Sam Nicholson να παραμένει εκτός μάχης. Μετά από 3 σερί ισοπαλίες η Hearts κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της επικρατώντας με 3-0 της Motherwell. Δύο γκολ σημείωσε ο Αμερικάνος ut Bjorn Johnsen, μετρώντας 4 γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια, έχοντας ξεκινήσει στα 5 από αυτά.
Οι Rangers έφτασαν τα 7 ματς χωρίς ήττα χρειάστηκαν όμως δύο γκολ του Joe Dodoo για να επικρατήσουν στις καθυστερήσεις της Patrick Thistle. H συμμετοχή των Josh Windass και Clint Hill θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τους μέσους Jordan Rossiter και Niko Kranjcar (έχει χάσει όλη τη σεζόν) να παραμένουν εκτός μάχης.
Στην τελευταία συνάντηση τους στο Tynecastle οι δύο ομάδες είχαν φέρει 2-2, παίζοντας τότε στην Championship τη σεζόν 204/15. Την ίδια σεζόν η Hearts είχε κερδίσει με 3-0 στο ίδιο γήπεδο, έχοντας και τότε τον Robbie Neilson στον πάγκο, με τον 36χρονο τεχνικό να μετρά 2 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα απέναντι στους Rangers. Aυτή είναι η πρώτη φορά που οι Rangers θα αντιμετωπίσουν τη Hearts με τον Mark Warburton στον πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.