Aπέρριψε και δεύτερη προφορά των Rangers για Allan η Hibernian



Νέα προσφορά για το Scott Allan κατέθεσαν οι Gers που φαίνεται ότι θέλουν πολύ τον 23χρονο μέσο της Hibernian, όμως και η δεύτερη προσφορά τους απορρίφθηκε από τους Hibs.
 
Oι Gers είχαν προσφέρει αρχικά 175.000 λίρες όμως η Hibernian απέρριψε την πρώτη αυτή πρόταση. Οι μπλε της Γλασκώβης επανήλθαν με καινούργια προσφορά που έφτασε τις 250.000 λίρες.
Οι Hibs όμως αρνήθηκαν ξανά και δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Allan που διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο τεχνικός των Hibs, Alan Stubbs, προτιμά να χάσει τον πάικτη σε ένα χρόνο -που θα μείνει ελεύθερος- παρά να τον πουλήσει σε ανταγωνιστική ομάδα, αφού Rangers και Hibernian θα δώσουν μάχη φέτος για τον τίτλο της Championship που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο.
Και ο εκτελεστικός διευθυντής της Hibernian, Leeann Dempster, πάντως είναι της ίδιας άποψης, μιας και φέρεται να έχει πει στους Rangers ότι οι προσφορές τους είναι “ανεπιθύμητες.”
 
Κι όλα αυτά ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, με τη Hibernian να υποδέχεται στο Easter Road τους Rangers, σε αγώνα για το Challenge Cup (Petrofac Training Cup σύμφωνα με τον σπόνσορα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.