Άξιοι της μοίρας τους οι “άγιοι”



H St Johnstone νίκησε 2-1 Αlashkert στο McDiarmid Park, αλλά αποχαιρέτησε με το καλήμερα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας χάσει 1-0 στο πρώτο ματς στην Αρμενία.

Η St Johnstone προηγήθηκε στο 34’ με το Michael O'Halloran κι έκλεισε το ημίχρονο έχοντας ισοφαρίσει το σκορ της ήττας της στο πρώτο ματς.

Οι Αρμένιοι έμειναν με 10 παίκτες στο 65’ μετά την αποβολή του Karen Muradyan κι όλα έδειχναν ιδανικά για τους Saints όμως 8 λεπτά αργότερα ο Karen Muradyan έφερε το ματς στα ίσα. Ο Brad McKay έκανε το 2-1 στο 86’ αλλά η St Johnstone χρειαζόταν ένα ακόμα γκολ το οποίο δεν ήρθε.
Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των Billy και Lisa Graham που σκοτώθηκαν στη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στην Τυνησία. Το ζευγάρι είχε δουλέψει στα τουρνικέ του McDiarmid Park.
Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Europa League κι αξίζει να σημειωθεί ότι για τη St Johnstone αυτή ήταν η 4η σερί σεζόν (6η στην ιστορία της) που αγωνίστηκε στα κύπελλα Ευρώπης, χωρίς να καταφέρει κάτι το αξιοσημείωτο.

ST JOHNSTONE: Mannus, Shaughnessy, Anderson (Caddis 72), Wright (McKay 65), Scobbie, Brown, Brian Easton, O'Halloran, Sutton (Cummins 80), MacLean, Kane.
ALASHKERT: Kasparov, Fofana, Arakelyan, Usenya, Muradyan, Bareghamyan (Dos Santos 90+5), Artak Grigoryan, Veranyan (Voskanyan 90+3), Poghosyan, Minasyan, Narek Gyozalyan (Manasyan 75).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.