Celtic – Qarabg (preview)



Χωρίς τον Charlie Mulgrew η Celtic υποδέχεται την Qarabag από το Αζερμπαϊτζάν στο πρώτο ματς του γπροκριματκού γύρου του Champions League.  

Ο πολύπλευρος διεθνής Σκωτσέζος τραυματίσθηκε στο 2-0 του Σαββάτου επί της  Rennes κι είναι εκτός αποστολής όπως και ο μέσος Callum McGregor που δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά το σοβαρό τραυματιμσό του στον αστράγαλο.

Αυτές είναι και οι μοναδικές απουσίες για τη Celtic αφού Ο Gary Mackay-Steven ξεπέρασε το κρύωμα που τον ταλαιπώρησε κι είναι διαθέσιμος όπως κι ο Krs Commons προπονήθηκε κανονικά χθες, δείχνοντας ότι το σπασμένο δάχτυλο του ποδιού του έχει ιαθεί.
Η Qarabag έφτασε μέσω Μαυροβουνίου στη Σκωτία και το μεγάλο πλήγμα για τους Αζέρους είναι η απουσία του νεοαποκτηθέντος διεθνή μέσου, Afran Ismayilov, που δεν κατάφερε να βγάλει εγκαίρως visa και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Γλασκώβη.

Σε αντίθεση με τη Stjarnan -που απέκλεισε η Celtic στον προηγούμενο γύρο- η Qarabag δεν έχει ματς πρωταθλήματος στα πόδια της κι οι μοναδικές αναμετρήσεις που έδωσε είναι αυτές εναντίον της Rudar Pljevlja από το Μαυροβούνιο. 

Παρότι έφερε 0-0 στο πρώτο ματς στο Μπακού, νίκησε 1-0 μέσα στο Μαυροβούνιο και πήρε την πρόκριση με όπλο τη δυνατή της άμυνα. Ομάδα που παίζει σφιχτά και κλείνει τους χώρους αναμένεται να κάνει το ίδιο και απόψε στο Celtic Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.