Πολύ δυνατή η Everton για τη Dundee, νίκησε 2-0 στο Dens Park



H Dundee δεν κατάφερε να προβάλλει την αντίσταση που θα ήθελε στην Everton, με τη διαφορά κλάσης των Άγγλων να είναι εμφανής.

Ο Conor McAleny άνοιξε μόλις στο 2’ το σκορ για τους Toffees που μετά το ημίωρο είδαν το Lukaku να τραυματίζεται και να αποχωρεί. 
Η κατάσταση του διεθνή Βέλγου ήταν το μόνο που ανησύχησε την Everton, αφού “καθάρισε” το ματς χωρίς να φορτσάρει χάρη σε πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ross Barkley στο 58’. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν κι ένα τρίτο γκολ με τον Kevin Mirallas, όμως ο goalkeeper των Saints, David Mitchell, απέκρουσε εντυπωσιακά.

DUNDEE: Bain (Mitchell 45), McGinn (Irvine 45), Konrad (McPake 45), Extabeguren (Holt 45), Meggatt, Ferry (Colquhoun 56), Harkins (Kerr 64), Ross (Black 69), Tankulic (Carreiro 72), Loy (Roberts 64), Hemmings (Stewart 45).

EVERTON: Robles, Coleman (Pennington 45), Stones (Galloway 70), Browning (Robinson 87), Baines (Oviedo 45), McCarthy (Ledson 80), Cleverley, Barkley, Naismith, McAleny (Mirallas 70), Lukaku (Dowell 32).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.