Καλύτερoς ο Gordon από το Forster, σύμφωνα με το Bonner



Λίγοι παίκτες που αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι εξελίχθηκαν σε καλές μεταγραφές κι η περίπτωση του Craig Gordon μπορεί να θεωρηθεί ως η ιδανικότερη.

Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος, προερχόταν από σοβαρούς τραυμαματισμούς κι είχε δυόμιση χρόνια να παίξει σε επίσημο ματς. Όχι μόνο κατάφερε να καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια των Bhoys, αλλά αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στη Σκωτία από ψηφοφορία των δημοσιογράφων και ξανακλήθηκε στην εθνική.

Kι ένας από τους goalkeer-θρύλους της Celtic, ο Pat Bonner, θεωρεί ότι ο Gordon είναι καλύτερος του Fraser Forster που πήγε το περασμένο καλοκαίρι στη Southampton.
“Πολλοί, όπως κι εγώ, αμφισβητήσαμε το Forster όταν ήρθε” δήλωσε ο Bonner που έχει υπερασπιστεί για μια δεκαετία τα δοκάρια της Celtic ξεπερνώντας τις 600 συμμετοχές.

“Ο Fraser παραήταν ψηλός κι έδειχνε αργός, αλλά δουλέψαμε μαζί του εγώ κι ο Stevie Woods και τον βοηθήσαμε σημαντικά, είναι πια goalkeeper κλάσης κι άξιζε την κλήση του στην εθνική Αγγλίας” τόνισε ο Bonner υποστηρίζοντας ότι ο Gordon είναι καλύτερος και λόγω εμπειρίας.

Noμίζω ότι ο Gordon υπερτερεί είναι πιο έμπειρος, μιλάει στην άμυνα κι είναι ηγέτης, είναι περισσότερο παραδοσιακός keeper που βγαίνει και μαζεύει τις σέντρες, περισσότερο π’ ότι συνηθίζουν οι μοντέρνοι τερματοφύλακες” υποστήριξε ο Bonner και συνέχισε:
To ότι τον απέκτησε η Celtic τζάμπα είναι εντυπωσιακό, μου έκανε εντύπωση που δεν τον πήραν οι Rangers, αλλά αυτό είναι προς όφελος μας.”

O Gordon επέκτηνε το συμβάλαιο του με τους Bhoys μέχρι το 2018 κι όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος keeper θα κρεμάσει τα γάντια του στο Parkhead.
O Craig παίζει στην κορυφαία ομάδα της χώρα αυτή τη στιγμή και θέλει να παίξει στο Champions League, με αυτή την προοπτική είμαι βέβαιος ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Celticκατάληξε ο Bonner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.