Θα ζήσει απόψε το όνειρο του ο Lewis Coult



Ο επιθετικός της Arbroath, που έγινε πρόσφατα μπαμπάς, θα εκπληρώσει όνειρο ζώης παίζοντας στο Tynecastle κόντρα στην αγαπημένη του Hearts.

Οπαδός των Jampos από μικρός ο 27χρονος επιθετικός, πλέη σε πελάγη ευτυχίας.
“Να γίνω μπαμπάς μια μέρα πριν το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου, δεν υπάρχει τίποτα που να ξεπερνά κάτι τέτοιο” δήλωσε ο Coult, που θα παίξει με την Arboath κόντρα στη Hearts στο ματς που διεξάγεται απόψε για τον πρώτο γύρο του League Cup.

Ο Coult ήταν στους πιτσιρικάδες της Hearts κι έχει παίξει στο Tynecstle σε ηλικία 13 ετών, δεν ήξερε όμως τότε αν θα κατάφερνε να ακουλουθήσει καριέρα ποδοσφαιριστή. Δε χάνει παιχνίδι της Hearts στο Εδιμβούργο κι έχει ονομάσει το σκύλο του Rudi, από το Rudi Skacel που κατέκτησε δύο κύπελλα Σκωτίας με τη Hearts, αν και τονίζει ότι ο John Roberston είναι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών.

“Δε νομίζω ότι υπάρχει ποδοσφαιριστής που είναι περισσότερο οπαδός της Hearts από μένα, περιμένω πως και πως το παιχνίδι, θα είναι κάτι που θα λέω στα εγόνια μου και την κόρη μου, θα είναι υπέρoχο να της πω ότι ήταν μερος μιας τόσο υπέροχης εβδομάδας.”

Ο Coult θα φορά νέο ζευγάρι παπούτσια σήμερα στο ματς, με το όνομα της κόρης του Mila, και μόνο ο θείος του ο Neil, φανατικός οπαδός της Hearts κι αυτός, θα λείπει από το παιχνίδι μιας κι είναι σε διακοπές στην Τουρκία. Θα είναι πάντως στις κερκίδες η μαμά του, ο παππούς του με τη γιαγιά και καμιά 50αριά φίλοι του.

Και τι θα γίνει αν σκοράρει απόψε;
Oύτε που έχω σκεφθεί τι θα κάνω” ήταν η απάντηση του, για να συμπληρώσει:
To μόνο που με απασχολεί είναι να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο κι αν μου δοθεί η ευκαιρία, λογικά θα την αξιoποιήσω.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.