“Ύμνοι” Mackay-Steven για Ciftci




O Gary Μackay-Steven έχει εντυπωσιαστεί από το Nadir Ciftci και δε διστάζει να πλέξει το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Celtic.

O Μackay-Steven ήρθε στη Celtic από τη Dundee Utd τον περασμένο Γενάρη κι από την ίδια ομάδα η Celtic απέκτησε αυτό το καλοκαίρι και το Nadir Ciftci, δαπανώντας το ποσό του 1,5εκατομμυρίου λιρών.

Λίγοι ξέρουν τόσο καλά τον Τούρκο επιθετικό κι ο Mackay-Steven αποκάλυψε στη Scottish Sun ότι έχει εντυπωσιαστεί από την παρουσία του.
Mπορεί να αντέξει την πίεση της μεγάλης ομάδας, είναι μερικές φορές φωνακλάς κι ενοχλητικός, αλλά και μεγάλος πλακατζής. Στην αρχή ήταν ήσυχος αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να βγαίνει από το καβούκι του”, δήλωσε ο Mackay-Steven καταλήγοντας:
“Κάνει μεγάλες πλάκες, πολλές φορές παριστάνει εμένα και μιλάει τούρκικα, αλλά είναι φοβερή προσωπικότητα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.”

O Τούρκος επιθετικός είναι στη διάθεση του Ronny Deila για το αυριανό ματς του Champions League με την Qarabag, όχι και για τη Σαββατιάτικη πρεμιέρα πρωταθλήματος με τη Ross County, μιας και κουβαλά ποινή 6 αγωνιστικών.
O Ciftci κρίθηκε ένοχος, ότι είχε δαγκώσει το Jim McAlister στο περσινό ντέρμπι του Dundee, γι αυτό κι η ποινή των 6 αγωνιστικών, οι οποίες είναι συνολικά 8, με τις δύο να είναι σε αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.