Υπέγραψε για 4 χρόνια στη Celtic o Scott Allan



To αιφνιδιαστικό deal της Celtic με το Scott Allan ολοκληρώθηκε με τον 23χρονο μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σκωτίας που αναμένεται να του αποφέρει 10.000 λίρες την εβδομάδα.
Η Celtic είχε συμφωνήσει νωρίτερα με τη Hibernian, με τη μεταγραφή να φτάνει τις 275.000 λίρες και τους Hibs να παίρνουν και δύο παίκτες από τη Celtic.
Το μέσο Dylan McGeouch, που έπαιζε με τη μορφή δανεισμού και τώρα θα μετακινηθεί μόνιμα στο Easter Road και το μέσο Liam Henderson που δίνεται δανεικός και πιθανότητα η Celtic θα πληρώνει τους μισθούς του όσο αγωνίζεται στη Hibernian!
Εξαιρετικό deal για τη Hibernian που εκτός από χρήματα παίρνει και δύο μέσους, για ένα παίκτη που θα έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι κι είχε δικαίωμα να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του το Γενάρη που έρχεται.
Οι Rangers είχαν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όμως κι οι 3 προτάσεις τους απορρίφθηκαν από τη Hibernian που δεν ήθελε να δώσει τον Allan σε άμεσα ανταγωνιστικό σύλλογο.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε καταθέσει αίτημα μεταγραφής, θέλοντας πάντως να μείνει στη Σκωτία γι αυτό κι αρνήθηκε να μετακινηθεί στη Rotherham που αγωνίζεται στην αγγλική Championship.
Ο Scott Allan δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάει στους Rangers που είναι κι η ομάδα που υσποστήριζε από παιδί, κι αναπόφευκτα η μετακίνηση του στη Celtic έχει δημιουργήσει σάλο στη Γλασκώβη.
 Ο 23χρονος playmaker είχε μείνει ελεύθερος πέρυσι από τη West Bromwich Albion και πέρυσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τη Hibernian με αποτέλεσμα να αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς στη σκωτσέζικη Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.