Deila : “Σκωτία-Σουηδία απόψε, όχι Νορβηγία-Νορβηγία”



Η πρωταθλήρια Σουηδίας Malmo επισκέφτεται απόψε το Celtic Park για το πρώτο ματς των play-off του Champions League κι ένα κοινό σημείο των δύο αντιπάλων είναι ότι έχουν Νορβηγούς προπονητές. Ο Ronny Deila είναι στον πάγκο των πρωταθλητών Σκωτίας κι ο Age Hareide σε αυτόν της Malmo.
Όταν πάντως ο Deila ρωτήθηκε αν πρόκειται για αναμέτρηση Νορβηγίας-Νορβηγίας απάντησε χαρακτηριστικά: "Eίναι περισσότερο Σκωτία εναντίον Σουηδίας."
Ο τεχνικός των Bhoys ήταν ξεκάθαρος για την αποψινή αναμέτρηση:
"Θέλουμε να βρεθούμε στο Champions League, αυτός είναι ο στόχος, το είπα όταν ήρθα στην ομάδα. Τωρα μένουν δύο αγώνες για να τον φτάσουμε, το σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα."
Ο Deila θα βρει απόψε απέναντί του κι άλλον ένα συμπατριώτη του, τον Jo Inge Berget που είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Celtic ως δανεικός από την Cardiff City αλλά έμεινε λιγότερο από 6 μήνες στο Celtic Park.
"Eλπίζω να έχει μια κακή βραδιά," αστειευθηκε ο Deila προσθέτοντας: "Εχω πολύ καλή σχέση με το Jo Inge, τον ξέρω χρόνια. Ήταν δύσκολη περίοδος γι αυτόν εδώ, όπως ήταν και για μένα στην αρχή, δεν παίρναμε αποτελέσματα. Το σουηδικό ποδόσφαιρο του ταιριάζει περισσότερο από ότι το Βρετανικό, ξέρω πάντως ότι είναι καλός παίκτης κι έχει φανταστική προσωπικότητα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.