Deila: Μην κατηγορείτε το διαιτητή, εμείς φταίμε



Ο τεχνικός της Celtic, Ronny Deila, δεν έψαξε δικαιολογίες για τη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό της Celtic από τη Malmo. Oι Bhoys έχασαν 2-0, ενώ όμως ήταν 1-0 πίσω στο σκορ, ο Σέρβος διαιτητής, Milorad Mazic, ακύρωθηκε κανονικό γκολ του  Nir Bitton σε μια φάση που θα μπορούσε να καταλογίσει και πέναλτι υπερ της Celtic, μιας κι ο Kari Arnason χρησιμοποίησε το χέρι του για να διώξει τη μπάλα. 

Ο Deila ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την ήττα και δήλωσε ότι οι παίκτες του που είχαν επικρατήσει 3-2 στο πρώτο ματς, έδειχναν “φοβισμένοι” κι “αγχωμένοι” στη χθεσινή ρεβάνς. 

“Δεν πλησιάσαμε καν τα γνωστά μας επίπεδα απόδοσης, δε φάνηκε να θέλουμε τη μπάλα και δείχναμε φοβισμένοι, κάτι πολύ απογοητευτικό,” είπε ο προπονητής της Celtic προσθέτοντας:

"Χάνουμε και κερδίζουμε μαζί, αυτή είναι δική μου ευθύνη, η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που μπορεί να βρεθεί κι εγώ είμαι μέρος αυτής της ομάδας, είμαι ο αρχηγός, η ευθύνη είναι δική μου. Ξέραμε ότι αν ήμασταν στα καλύτερα μας θα περνάγαμε αλλά δεν πλησιάσαμε καν την καλή μας απόδοση, αποτύχαμε ως ομάδα, δεν διαχειριστήκαμε την πίεση τέτοιων αγώνων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.