Χωρίς έλεος η Falkirk, 5-0 την East Stirlng




Ισοπεδωτική η Falkirk δε συνάντησε καμία αντίσταση από τη Shire και με το εμφαντικό 5-0 πέρασε στον επόμενο γύρο του League Cup.

Mόλις 881 θεατές στο Broadwood Stadium, είδαν τη Falkirk να ανοίγει το σκορ στο 17’ με βολίδα του Aaron Muirhead έξω από την περιοχή. Ακολούθησε σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους με τους David Smith, Robert McHugh και Blair Alston, όμως η Shire κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια χάνοντας μόνο με 1-0.

Ο John Baird έκανε το 2-0 στο 57’ κι εκεί έσβησε η αντίσταση των φιλοξενούμενων. Ακολούθησαν 3 γκολ σε 10 λεπτά, με το Billy Vidler να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 68’. Στο 70’ ο Robert McHugh έκανε το 4-0, για να διαμορφώσει στο 78’ το 5-0 ο Blair Alston.
Η Shire προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα στο τέλος όμως ούτε ο Kristopher Faulds στο 79’, ούτε ο Max Wright στο 83’ μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με το τελικό σκορ να κολακεύει τους φιλοξενούμενους.

FALKIRK: Rogers, Muirhead, Grant, Watson, Leahy, Smith (Cooper 80), Alston, Vaulks, Sibbald, McHugh, Baird (Shepherd 72).

EAST STIRLINGSHIRE:Barnard, Greene, Tully, Donaldson, Kinnaird, Wallace (Roy 70), McCabe, Faulds, Shepherd, Wright,Vidler (Kay 82).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.