Χρεωκόπησε λόγω στοιχήματος ο Matteo



Ο Dominic Matteo έχει χρεωκοπήσει κι εκδόθηκε κι η σχετική εντολή από το δικαστήριο του Halifax στο δυτικό Yorkshire.
Ο παλιός διεθνής Σκωτσέζος ποδοσφαριστής, που έχει κάνει καριέρα και στις Liverpool, Blackburn και Leeds, έχει χάσει πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες ποντάροντας στον ιππόδρομο, ενώ είχε παραδεχτεί ότι είχε κάποτε στοιχηματίσει 100.000 λίρες σε ένα μόνο άλογο.
Πατέρας δύο παιδιών ο Matteo, είχε δηλώσει χρεωκοπία στις 28 Ιουλίου, αλλά αυτό μαθεύτηκε την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνου που εξετάζει την υπόθεση χρεωκοπίας, όλα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, θα χρειαστεί συνέντευξη του Matteo ώστε να αποκαλύψει πόσους πιστωτές έχει και τι ποσά οφείλει, για να αποφασιστεί αν θα γίνει εκκαθάριση της περιουσίας του.

Ο πρώην διεθνής Σκωτσέζος είναι σχολιαστής ποδοσφαίρου τώρα κι έχει την pub, Rock Bar, στο Leeds. Πρώην πρεσβευτής της Leeds Utd, o Μatteo εργάζεται ως ομιλητής μετά από δείπνα (after dinner speaker), ένα επάγγελμα που θεωρείται αρκετά επικερδές στην Αγγλία.
Τον Αύγουστο του 2007, ο Matteo είχε παράνομη σχέση με την φυσιοθεραπέυτροα της Leeds, Hannah Nicholls κι ο τότε σύζυγος της το είχε αναφέρει όταν εκδικάστηκε το διαζύγιο. Αργότερα ο Matteo κι η Hanna παντρευθηκαν.

Είχε μιλήσει για το πρόβλημα του με το τζόγο στην αυτοβιογραφία του το 2011, αλλα και σε συνεντεύξεις που είχε δώσει για να προωθήσει το βιβλίο του.
“Οι περισσότεροι από τους φίλους και την οικογένεια μου ξέρουν ότι πίνω κανά ποτάκι, αλλά το θέμα του τζόγου, ειδικά η έκταση του ήταν ένα μεγάλο σοκ γι αυτούς” είχε δηλώσει ο Matteo αποκαλύπτοντας:
Aν πήγαινες σε μπουκάδικα, θα το μάθαιναν αμέσω σε ένα μέρος όπως το Leeds, όμως με τηλεφωνήματα και μέσω λογαριασμών μπορείς να το κάνεις ιδωτικά χωρίς να το ξέρει κανείς.”  
O Μatteo στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, είχε γίνει ιδιοκτήτης αλόγων σε συνεργασία με τον παλιό του συμπαίκτη στη Blackburn, Garry Flitcroft κι όπως παραδέχθηκε έπαιζε τρελλά ποσά.
“Συνολικά έχω χάσει επταψήφιο νούμερα σε ποσά και μόνο η γέννηση της κόρης μου, Luisa, με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αυτό που έκανα ήταν γελοίο κι έπρεπε να σταματήσει” ήταν τα λόγια του Matteo που δυστυχώς γι αυτόν δε φαίνεται να κατάφερε να σταματήσει τον εθισμό του, με τις συνέπειες αν είναι καταστροφικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.