“Βασιλιάδες” oι Rangers 5-1 την Queens

Oι Rangers πέρασαν και από το Palmerston Park, επικρατώντας 2-0 της Queen of the South κι οδηγούν με άνεση την κούρσα στην Championship.

Οι Gers άνοιξαν το σκορ στο 28’, σε μια εξαιρετική αντεπίθεση με Barrie McKay να δίνει στον Andy Halliday κι αυτός να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν συναρπαστικό, όμως τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε τρία λεπτά.
Ο επιθετικός της Queens, Derek Lyle, πήρε μια ανόητη κόκκινη σε μια …διαφωνία του με το Rob Kiernan στο 48’ αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες. Τρία λεπτά αργότερα ο Andy Dowie έκανε πέναλτι στο Dominic Ball (σε μια φάση που θα μπορούσε να στοιχίσει ακόμα μια αποβολή στους γηπεδούχους), το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Martyn Waghorn κάνοντας το 0-2. Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς, όχι όμως και το …μαρτύριο της Queens. O Jason Holt έκανε το 0-3 στο 59’ κι ο Barrie McKay στο 64’ το 0-4.
Νέο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους στο 76’ με το Iain Russell να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και το Martyn Waghorn να σκοράρει ξανά από τα 11 βήματα.
Ο Aidan Smith μείωσε στο 81’ για τους γηπεδούχους.
Οι Rangers έκαναν το 4 στα 4 στην Championship, φτάνοντας την 8η σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και συνεχίζουν να δικαιώνουν όσους πιστεύουν ότι η υπόθεση τίτλος-άνοδος έχει ήδη τελειώσει.

QUEEN OF THE SOUTH: Thomson, Dowie, Brownlie, Christopher Higgins, Marshall, Conroy (Smith 56), Jacobs (Hutton 66), Millar(Pickard 66), Harris, Lyle, Russell.
RANGERS: Foderingham, Tavernier (Aird 71), Kiernan, Danny Wilson, Wallace (Ball 33), McKay, Holt, Halliday, Zelalem, Waghorn, Miller (Oduwa 67). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.