Δίδυμο από Tottenham στους Rangers



Οι νεαροί Nathan Oduwa και Dominic Ball δίνονται με τη μορφή δανεισμού από τους Spurs στους Rangers και μένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις για να κλείσει η συμφωνία. Οι δύο ποδοσφαιρστές βρίσκονται ήδη στη Γλασκώβη, με το Mark Warburton να καλοβλέπει έναν ακόμα παίκτη από την Tottenham, το μέσο Harry Winks, όμως αυτός βρίσκεται στα πλάνα του Mauricio Pochettino, πιθανότατα για τις υποχρεώσεις των Λονδρέζων στο Europa League.
 
O Warburton πάντως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που θα βάλει στο ρόστερ του το 19χρονο επιθετικό, Oduwa και τον 20χρονο σέντερ χαφ, Ball που είχαν κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων της αγγλικής Championship.
Το μυστικό της συμφωνίας είναι οι εξαιρετικές σχέσεις του Warburton με την Tottenham, από τότε που ήταν τεχνικός στη Brentford μιας κι είχε πάρει αρκετούς παίκτες από την ακαδημία του White Hart Lane.
Ένας από αυτούς ήταν κι ο Alex Pritchard, που ήταν τέτοια η βελτίωση του που κλήθηκε στην εθνική κάτω των 21 της Αγγλίας κι διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα των Spurs.
Mε τον ίδιο τρόπο μπορούν να βελτιωθούν κι οι Oduwa και Ball κάτω από τις οδηγίες του Warburton που έχει την εμπιστοσύνη των Spurs.
 
Oι δύο παίκτες θα παίζουν κάθε δεύτερη βδομάδα μπροστά σε 50.000 κόσμο και μπορούν να προσαρμοστούν στην πίεση θα νοιώσουν όταν επιστρέψουν στο Λονδίνο. Οι Oduwa και Ball αναμένεται να προπονηθούν με τους νέους τους συμπαίκτες την Παρασκευή, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης των Rangers με την Alloa για τη σκωτσέζικη Championship.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.