8.000 ονόματα στην 3η φανέλα της Hearts



H 3η εμφάνιση της Hearts είναι άκρως εντυπωσιακή και συγκινητική όχι για το σχεδιασμό της, αλλά κυρίως για το …περιεχόμενο. Με την πρώτη ματιά δείχνει σαν μια απλή γκρί φανέλα, είναι όμως κάτι πολύ περισσότερο.
Η τρίτη τους εμφάνιση των Jampos δε μοιάζει με καμία άλλη που σχεδιάστηκε ποτέ μιας κι έχει 8.000 ονόματα! Είναι τα ονόματα των οπαδών που έσωσαν την ομάδα από την οικονομική κατστροφή. 
Είναι όλοι όσοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς στο “Foundation of Hearts” το ιδρύμα (τον οργανισμό αν προτιμάτε) που δημιουργήθηκε για να σώσει τη Hearts από την οικονομική κατάρευση, τη ρευστοποίηση των μετοχών δηλάδή που θα οδηγούσε στη διάλυση του συλλόγου. 
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, του οποίου τα έσοδα πήγαν κατευθείαν στο ταμείο της Hearts, κατέχει τώρα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου με πρόδερο την Ann Budge. Tιμώντας όλους αυτούς τους οπαδούς λοιπόν η Heats έβαλε τα ονόματα τους στην 3η της εμφάνιση. Μια πραγματική κίνηση “καρδιάς” κι ένας ελάχιστος φόρους τιμής στους οπαδούς που κυριολεκτικά έσωσαν την ομάδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.