Shinnie, Rhodes και McDonald στις κλήσεις του Strachan

Οι Graeme Shinnie, Jordan Rhodes και Kevin McDonald είναι τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν από το Gordon Strachan στην εθνική Σκωτίας για τα τελευταία ματς των προκριματικών του Euro 2016 εναντίον της Πολωνίας και του Γιβραλτάρ..
Ήταν η πρώτη κλήση στην εθνική για τον 24χρονο αριστερό μπακ της Aberdeen Graeme Shinnie, ενώ ο 25χρος κυνηγός της Blackburn Jordan Rhodes, και ο 26χρονος παίκτης της Wolves Kevin McDonald (που δεν έχει ακόμα αγωνισθεί με τη Σκωτία) επέστρεψαν στην εθνική.
Στην ομάδα είναι και ο μπακ-χαφ της Celtic, Charlie Mulgrew, παρότι ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό. Η Πολωνία, έρχεται στοHampden Park στις 8 Οκτωβρίου για να ακολουθήσει το ματς με το Γιβρλατάρ στην Πορτογαλία στις 11 Οκτωβρίου για τη Σκωτία που θέλει τουλάχιστον 4 βαθμούς και να ευνοηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να βρεθεί στην 3η θέση που οδηγεί στα play-off.
Η αποστολή της εθνικής Σκωτίας:
Goalkeepers: Craig Gordon, David Marshall, Allan McGregor.

Αμυντικοί: Christophe Berra, Gordon Greer, Grant Hanley, Alan Hutton, Russell Martin, Charlie Mulgrew, Andrew Robertson, Graeme Shinnie, Steven Whittaker

Μέσοι: Ikechi Anya, Scott Brown, Darren Fletcher, James Forrest, Shaun Maloney, James McArthur, Kevin McDonald, James Morrison, Matt Ritchie.


Επιθετικοί: Steven Fletcher, Leigh Griffiths, Chris Martin, Steven Naismith, Jordan Rhodes, Johnny Russell.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.