Με hat-trick του Fletcher, η Σκωτία 6-0 το Γιβραλτάρ

Ο Steven Fletcher έκανε hat-trick κι η Σκωτία έκλεισε με αξιοπρέπεια τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2016, κερδίζοντας 6-0 το Γιβραλτάρ.
12.000 Σκωτσέζοι ήταν μεταξύ των …12.401 θεατών που βρέθηκαν στο Estadio Algavre.
H Σκωτία μπήκε πολύ δυνατά όπως αναμενόταν κι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Maloney και Fletcher και το goalkeeper του Γιβραλτάρ, Jamie Robba, να δείχνει τα αντανακλαστικά του. Ο Robba απέκρουσε εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Maloney στο 23’, όμως στο κόρνερ που ακολούθησε η Σκωτία πήρε το προβάδισμα. Η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Gordon Greer πήγαινε στα δίχτυα όμως ο Chris Martin βεβαιώθηκε ότι θα καταλήξει εκεί και χρίσθηκε σκόρερ.
Στο 33’ ο αρχηγός του Γιβραλτάρ, Roy Chipolina, έδιωξε τη μπάλα πριν καταλήξει στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ritchie για να στείλει μερικά λεπτά μετά ο Steven Fletcher τη μπάλα στα δοκάρι. Το δεύτερο γκολ για τη Σκωτία ήρθε στο 39’ μετά από έξοχο φαλτσαριστό σουτ του Shaun Maloney για να κάνει το 0-3 ο Steven Fletcher στο 52’. Ο επιθετικός της Sunderland σκόραρε 4 λεπτά αργότερα κι ολοκλήρωσε το ha-trick του στο 85’. Ο Steven Naismith στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 0-6 για τη Σκωτία.
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Robba, Zachara, J.Chipolina, Casciaro, R.Chipolina, Walker, Bardon, Barnett, Duarte (B.Perez 57), K.Casciaro (Yome 89), L.Casciaro (Duarte 82).
ΣΚΩΤΙΑ: McGregor, Hutton, Greer, Berra, Robertson, Brown (D.Fletcher 63), Dorrans, Ritchie (Russell 64), Maloney, S.Fletcher, C.Martin (Naismith 76).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.