Mε Graham η Ross County 2-0 την Aberdeen

Η Ross County υποχρέωσε σε τρίτη σερί ήττα την Aberdeen (τέταρτη μαζί με τον αποκλεισμό από το League Cup) κι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Brian Graham σημείωσε και τα δύο γκολ των γηπεδούχων στο 35’ και το 49’, απέναντι σε μια Aberdeen που είχε δοκάρι με το Niall McGinn και δύο ευκαιρίες με τον Adam Rooney. Οι Dons όμως θα μπορούσαν να δεχτούν κι άλλα τέρματα αν δεν ήταν σε εξαιρετική βραδιά ο -δανεικός από τη Liverpool- goalkeeper, Danny Ward.

H Aberdeen τώρα μπορεί να βρεθεί εκτός κορυφής αν κερδίσει η Celtic στο Fir Park τη Motherwell. Aκόμα και σε περίπτωση ισοπαλία των Bhoys η Aberdeen θα βρεθεί στη 2η θέση καθώς υστερεί σε διαφορά τερμάτων.

Όσο για τη Ross County, ικανοποίησε στο έπακρο τους 5.543 θεατές που βρέθηκαν στο Victoria Park του Dingwall κι αρχίζει να κάνει από νωρίς όνειρα για την πρώτη εξάδα.


ROSS COUNTY: Gary Woods, Fraser, Davies, Robertson, Reckord, Foster, Irvine, Murdoch, Gardyne (Franks 76), Boyce (Schalk 85), Graham (Curran 65). 

ABERDEEN: Ward, Quinn, Reynolds (Rooney 45), Taylor, Considine, Flood (Logan 45), Shinnie, McGinn, McLean, Hayes, Goodwillie (Parker 82). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.