Ο …ύπνος στο Celtic Park έφερε 23.000 λίρες

Η πρωτότυπη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα της Celtic (Celtic FC Foundation), συγκέντρωσε 23.000 λίρες, μέχρι τώρα τουλάχιστον μιας κι υπάρχει ανοικτός λογαριασμός για εισφορές.
Η εκδήλωση που ονομάστηκε «Celtic Sleep Out» είχε ως στόχο να μαζέψει χρήματα για τους πρόσφυγες ενόψει Χριστουγέννων.
Οι συμμετέχοντας θα περνούσαν τη νύχτα κάτω από τον ουρανό του Celtic Park, από τις 22:00 το βράδυ έως τις 6:00 το πρωί (ώρα Σκωτίας) κοντά στην κεντρική κερκίδα δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.
Αυτό και έγινε το περασμένο Σάββατο, 60 άτομα έδωσαν το παρών με τα ανάλογα sleeping bags αψηφώντας το κρύο της Γλασκώβης, ενώ κατά τις 23:00 ο γενικός διευθυντής της Celtic, Peter Lawwell, και ο προπονητής της ομάδας, Ronny Deila, επισκέφθηκαν τους συμμετέχοντας μαζί με μέλη του τεχνικού επιτελείου. Οι Lawwell και ddeila πρόσφεραν από 1.000 λίρες ο καθένας, ενώ ο γυμναστής των goalkeepers της ομάδας, Stevie Woods, έδωσε μια συλλογή του που συγκέντρωσε 950 λίρες.
Στις 6 τα ξημερώματα ένα ζεστό breakfast περίμενε τους συμμετέχοντες στη σουίτα του Jock Stein. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντας δώρισαν και τα sleeping bags και τα στρώματα που χρησιμοποίησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.