Kόλλησε η Celtic, 0-0 με Kilmarnock

Η Celtic υπέστη απώλεια χωρίς συνέπειες, αφού την ώρα που παραχωρούσε 0-0 στην Kilmarnock η Hearts έμενε στο 1-1 με τη  Dundee.
O Scott Brown επέστρεψε στην ενδεκάδα των Bhoys, έδειξε όμως να τραυματίζεται και τελείωσε το ματς (είχαν γίνει οι αλλαγές), δείχνοντας ότι δεν μπορεί να τρέξει.
Η Celtic πίεσε αλλά έπεσε σε μια καλά οργανωμένη στην άμυνα Kilmarnock και σε έναν εξαιρετικό Jamie MacDonald. Ο goalkeeper της Killie, κατάφερε να σταματήσει δύο φορές το Leigh Griffiths, ενώ η Celtic είχε και μια κεφαλιά του Boyata στο τέλος που βρήκε το δοκάρι. Η Killie πάντως έβγαινε στην κόντρα κι ο keeper των γηπεδούχων, Craig Gordon, χρειάστηκε να είναι σε ετοιμότητα για να σταματήσει τους Greg Kiltie και Tope Obadeyi.
Σπάνια δε σκοράρει  η Celtic κι ακόμα σπανιότερα κρατά ανέπαφη την εστία της η Kilmarnock, το 0-0 όμως σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο Parkhead.
CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Simunovic,Izaguirre (Allan 84), Brown, Bitton, Forrest, Rogic (Ciftci 71), Armstrong (Mackay-Steven 59), Griffiths.
KILMARNOCK: MacDonald, Smith, Connolly, McKenzie (Kiltie 41), Robinson, Higginbotham (Hamill 88), O'Hara, Obadeyi, McHattie, Balatoni, Magennus. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.