Oι Highlanders ήταν …Steelmen, 3-1 τη Motherwell στο Fir Park

Παρά τις απουσίες της η Inverness πήρε μια μεγάλη νίκη επικρατώντας με 3-1 της Motherwell μέσα στο Fir Park, μπροστά σε 3.569 θεατές.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 11’ όταν ο αρχηγός της Motherwell, Stephen McManus βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε κόρνερ τουTansey.
Οtansey εκτέλεσε το πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο goalkeeper των γηπεδούχων, Connor Ripley. Ο διαιτητής Craig Thomson όμως έδειξε επανάληψη κρίνοντας ότι αμυντικοί των γηπεδούχων βρέθηκαν στην περιοχή πριν χτυπηθεί το πέναλτι. Ο Greg Tansey ευστόχησε τη δεύτερη φορά κι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12’. Ο Miles Storey έκανε το 0-2 στο 45’ στέλνοντας τους Highlanders με σημαντικό προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 53΄κρίθηκε το ματς όταν ο and Iain Vigurs έκανε το 0-3. Η Motherwell είχε δοκάρι με το Liam Grimshaw και κατάφερε να μειώσει στο 58’ με το Louis Moult , χωρίς να καταφέρει κάτι στη συνέχεια. Ο Stephen McManus που έκανε το πέναλτι πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις ολοκληρώνοντας την κακή μέρα των Steelmen.
MOTHERWELL: Ripley, Grimshaw, McManus, Ainsworth, Pearson, Johnson (Robinson 79), Chalmers, Kennedy, Law, Moult, McDonald (Fletcher 69).
INVERNESS CT: Fon Williams, Tremarco, Vincent, Meekings, Devine, Tansey, Horner, Polworth, Christie (Lopez 40), Vigurs (Wedderburn 80), Storey (Warren 72). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.