Στις καθυστερήσεις η Χαρτς, 2-2 τη Celtic στο Tynecastle

H Celtic προηγήθηκε δύο φορές, με γκολ των Bitton στο 41’ και Rogic στο 70’, όμως η Hearts απάντησε στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων. Έκανε το 1-1 στο 46’ με το Sam Nicholson, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 91’ με το γκολ του Osman Sow, μπροστά σε 16.844 θεατές στο Tynecastle.
Η Celtic έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος, με τον James Forrest να περνά στη θέση του Stuart Armstrong στο 20’ και το Dedryck Boyata να δίνει τη θέση του στον Efe Ambrose στο 33’.
Το πρώτο μέρος ήταν συναρπαστικό, με πολλές φάσεις και τη Celtic να κυριαρχεί στο πρώτο ημίωρο. Μόλις στο 6’ ο Nadir Ciftci έπιασε το σουτ που απέκρουσε ο goalkeeper των γηπεδούχων, Neil Alexander, ο οποίος έκανε άλλη μια επέμβαση στο 16’ σταματώντας την κεφαλιά του Simunovic. Η απώλειες των Armstrong και Boyata φάνηκε να αποσυντονίζουν τη Celtic κι η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους.
Η Hearts έφτασε κοντά στο γκολ στο 34’ με το Buaben όμως ο Craig Gordon απέκρουσε εντυπωσιακά και δύο λεπτά αργότερα σταμάτησε και το σουτ του Gavin Reilly. Η Celtic ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 41’ με την κεφαλιά του Callum McGregor να βγάζει την πάσα στο Nir Bitton κι αυτός να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Hearts έφερε το ματς στα ίσα  στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Prince Buaben έστειλε τη μπάλα στην περιοχή κι ο  Sam Nicholson νίκησε το Mikael Lustig στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Gordon.
Η Celtic μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο μέρος κι άγγιξε το γκολ στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, όμως το σουτ του Ciftci κατάφερε να αποκρούσει ο Alexander. Η Celtic πήρε ξανά το προβάδισμα με βολίδα του Tom Rogic από το ύψος της περιοχής στο 70’ και φάνηκε ότι θα έφευγε με τη νίκη για όγδοη σερί φορά από το Tynecastle. H Ηearts όμως χτύπησε ξανά στις καθυστερήσεις, αυτή τη φορά με τον Osman Sow που έκανε το 2-2 στο 91’.
Το σκορ δεν άλλαξε, η Hearts έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη, η Celtic δεν εκμεατλλεύθηκε όπως θα ήθελε το χθεσινό 2-2 της Aberdeen, το δικό της 2-2 στο Tynecastle της δίνει πάντως προβάδισμα ενός βαθμού, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι.

HEARTS: Alexander, Paterson, Augustyn, Rossi, Oshaniwa, Buaben, Gomis (Zanatta 87), Djoum (Pallardo 62), Nicholson, Reilly (King 80), Sow.
CELTIC:  Gordon, Lustig, Boyata (Ambrose 33), Simunovic, Tierney, Bitton, Johansen, McGregor, Rogic (Mackay-Steven 78), Armstrong (Forrest 20) Ciftci. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.