«Ίδρωσε» η Hearts, 3-2 την ουραγό Dundee Utd

Η Hearts τα …χρειάστηκε, αλλά κατάφερε τελικά να επικρατήσει 3-2 της Dundee Utd, μπροστά σε 16.721 θεατές στο Tynecastle.
Η Dundee United προηγήθηκε με πέναλτι μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Juwon Oshaniwa έκανε το φάουλ μέσα στην περιοχή στο Scott Fraser κι ο Billy McKay εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών. Η Hearts γύρισε το ματς με γκολ των Gavin Reilly στο 17’ και Prince Buaben στο 25’. Στο 30’ έγινε το 3-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Billy King (από τον Callum Morris) κι εκτέλεσε ο Osman Sow. Στο 45’ η Dundee Utd μείωσε σε 3-2 με τον Scott Fraser, αλλά πριν τελειώσει το ημίχρονο έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Mark Durnan. Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, η Hearts είναι σταθερά στην 3η θέση κι η Dundee Utd στο βυθό της βαθμολογίας με την κατάσταση να δείχνει μη αναστρέψιμη.
HEARTS: Alexander, McGhee, Ozturk, Igor Rossi, Oshaniwa, Nicholson (Zanatta 83), Buaben, Gomis (Djoum 45), King, Sow (Swanson 81), Reilly.
DUNDEE UTD: Szromnik, Durnan, Morris (Dillon 48), Gunning, McGowan, Demel (Souttar 79), Rankin, Dixon, Erskine, Fraser, McKay (Spittal 45). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.