Πρόκριση για Linlithgow Rose, 5-1 τη Wick Academy στο κύπελλο Σκωτίας

Η Linlithgow Rose συνέτριψε 5-1 τη Wick Academy στο Prestonfield, μπροστά σε 1.600 θεατές, στον επαναληπτικό του 2-2 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας. Η Rose που είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις στο πρώτο ματς στέλνοντας την αναμέτρηση σε επαναληπτικό, βρέθηκε πίσω στο σκορ, μόλις στο 4’ από το γκολ του Sam MacKay. Ισοφάρισε στο 20’ με το Graham Weir 2 και στο 24’ Grant Campbell αποβλήθηκε αφήνοντας με 10 παίκτες τη Wick Academy. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν και σημείωσαν άλλα δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Ryan Batty στο 32’ και Colin Strickland στο 36’. Ο Ruari MacLennan έκανε το 4-1 στο 52’, για να μείνει η Wick με 9 παίκτες στο 57’ όταν ο David Allan πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο MacLennan σκόραρε ξανά στο 66’ διαμορφώνοντας το τελικό 5-1 που έστειλε τη Rose στον τέταρτο γύρο όπου θα υποδεχθεί τη Forfar Athletic.

LINLITHGOW ROSE: Adams, Thom, Baptie, MacKenzie, Leiper, MacLennan, Batchelor, Shirra, Strickland, Coyne (Robertson), Graham Weir (Kelbie).

WICK ACADEMY: McCarthy, M Steven, G Steven, Farquhar, D Mackay, Campbell, Allan, S Mackay, Manson (Hughes), Harrison (Macadie), Gary Weir (MacGregor).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.